arrow_drop_up arrow_drop_down

Meld je nu aan voor de Skinnyminds coachopleiding

En word een ervaren, zelfbewuste coach 

De volgende opleiding start over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Word een ervaren gedragscoach

De gedrags-coachopleiding van Skinnyminds is een hele praktijkgerichte coachopleiding voor mensen die coach willen worden op het gebied van (eet-)gedragsverandering, met een specialisatie in online & groepscoaching.

Wij geloven in leren door denken én doen. Is dat spannend? Ja. Is dat effectief? 100%! Aan de hand van gedegen (online) theorie ga je in de praktijk (onder begeleiding van een persoonlijke supervisor) aan de slag als eet-gedragscoach. Je ontwikkelt in korte tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om mensen professioneel te coachen. Je maakt direct veel vlieguren als coach.


Wil je eerst nog wat meer weten over de opzet van de coachopleiding?
Klik dan hier.

Ik heb de Skinnyminds coachopleiding met veel plezier gevolgd en vind de kans om direct vlieguren te kunnen maken heel bijzonder. Het levert in een korte tijd heel veel kennis en ervaring op die je direct kunt inzetten.
Elke

Gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online- en groepscoaching.

Mét enorm veel coachervaring in de praktijk

Geaccrediteerd op HBO-niveau

Als beste afslankmethode is kwaliteit voor ons van levensbelang. Daarbij hoort ook de beste coachopleiding. Onze gedrags-coachopleiding is geaccrediteerd bij het SNRO (Stichting Nederlands Register voor Opleidingen). De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg op HBO-niveau.

Skinnyminds is een door het CRBKO erkend opleidingsinstituut.

Uniek: verdien direct (een gedeelte) terug

Veel coaches-in-spe doen een coachopleiding om vervolgens op de bank te kunnen blijven zitten, want: hoe kom je aan klanten? In onze opleiding maak je direct veel vlieguren als coach. Je doet echt ervaring op. Je leert heel veel door het gewoon te doen en door veel te sparren met andere coaches. Nog beter; je krijgt direct een stagevergoeding als coach in onze groepen. Dat maakt de totaal prijs van onze coachopleiding relatief laag. En dat is echt win-win!

Het is een leerzame opleiding waarin je in korte tijd direct bruikbare handvatten krijgt aangereikt die je gelijk in de praktijk kan toepassen.

Je gaat in je eigen coachgroep aan de slag en de theorie sluit goed aan bij de stappen die je maakt in de groep waardoor je er gelijk alles uit kan halen wat je aangereikt wordt. Door te doen en de juiste theorie word je in een korte tijd zelfverzekerd over je coaching.

Jamila
De gedragscoachopleiding van SkinnyMinds is een erg waardevolle opleiding. De combinatie van een online lesprogramma met live praktijkdagen en intensieve supervisie door een ervaren coach terwijl je een groep coacht maakt dat je snel je kennis en vaardigheden ontwikkelt.Margot

Groeien door te delen:
unieke Coach community

Coaches die onze opleiding succesvol hebben afgerond worden lid van onze coachcommunity met als insteek: groeien door te delen. Coaching is een individueel beroep en daardoor best wel eens eenzaam. Als lid van onze community blijf je met elkaar sparren, leren en ontwikkelen, ook als je niet langer actief bent voor Skinnyminds.

Twee keer per jaar bieden we de coaches een masterclass verzorgd door experts. Daarnaast blijf je lid van een intervisie groep en kom je in een online community waar je tips, ervaringen en ideeën met elkaar kunt uitwisselen. Heel uniek en waardevol. Inmiddels zijn er meer dan 100 coaches lid van de community.

Praktische informatie

Planning

Hiernaast staan de volgende  opleidingen gepland. Duur van de opleiding is zo'n 7 maanden (afhankelijk van de start van je praktijkstage). Genoemd staan de belangrijkste verplichte data: (let op: jouw praktijkexamen duurt slechts een uur, op een van de genoemde data)


Locatie
De praktijkdagen van de opleiding vinden plaats in het Mirrorcentre, Tergouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam. Het praktijkexamen wordt online afgelegd.


Prijs

De praktijkgerichte Skinnyminds coachopleiding kost normaal gesproken €2997,-  voor het hele traject.
Dit is inclusief de praktijkdagen, online modules, examen, je 6 maanden praktijkstage met toegang tot onze coachplannen én inclusief de intensieve begeleiding van je eigen supervisor.

STAGE VERGOEDING a €600,- in mindering op aanschafprijs
Maar omdat je een praktijkstage loopt als coach bij Skinnyminds, heb je in deze opleiding dubbel voordeel:

1. Je leert ontzettend veel 'on-the-job'. Door echt als coach aan de slag te gaan met eet-gedragsverandering maak je direct veel vlieguren, zonder dat je zelf cliënten hoeft te regelen. Alle theorie pas je dus direct toe in de praktijk. Dat is een uniek onderdeel van deze coachopleiding.


2. €600,- voordeel! De 600,- die je krijgt als stagevergoeding brengen we vooraf in mindering op je aanschafprijs waardoor je niet 2997,- maar slechts 2397,- betaalt!


Als topcoach (betaald) aan de slag!
Bovendien zoeken we uit de deelnemers aan onze opleiding graag top coaches die met ons willen blijven samenwerken. Vaak gaan deelnemers uit onze online groepen persoonlijk verder met een coach: dat kun jij zijn! Wij zijn dus altijd op zoek naar talenten die ons willen helpen Skinnyminds verder uit te bouwen.


Start in maart 2021
12 maart 2021 - Praktijkdag 1
12 mei 2021 - Praktijkdag 2
30 juni 2021 - Praktijkdag 3
15 en 16 september - Praktijkexamens   
                                               
Start in juni 2021                                                                                    23 juni 2021 - Praktijkdag 1
10 september 2021 - Praktijkdag 2
17 november 2021 - Praktijkdag 3
12 en 13 januari 2022 - Praktijkexamens

Start in november 2021
26 november 2021 - Praktijkdag 1
19 januari 2022 - Praktijkdag 2
23 maart 2022 - Praktijkdag 3
18 en 19 mei 2022 - Praktijkexamens


   Criteria voor deelname

   - Vooropleiding minimaal MBO-4 of Havo niveau

   - HBO werk- en denkniveau

   - Studiebelasting van gemiddeld 8 uur per week aankunnen (inclusief          het coachen tijdens je stage)

   - Bekend met en eens met de Skinnyminds aanpak gericht op                     gedragsverandering

   - Kunnen werken met en beschikken over voldoende snel internet,             laptop en/of modern mobiel device. 

   - Enige coachervaring is een pré, geen must

   Let op: Om in aanmerking te komen voor de praktijkstage als coach in     onze coachgroepen is regie op het eigen eetgedrag een vereiste               (uitgedrukt in een min of meer gezond BMI).


   Intake formulier
   Na aanmelding ontvang je van ons een intake formulier. Mochten wij       naar aanleiding van dit intakeformulier vragen hebben of twijfelen of       je aan de gestelde criteria voldoet, dan nemen we z.s.m. contact met       je op voor een persoonlijk intakegesprek. Als alles duidelijk is, zien we       je heel graag op de eerste praktijkdag.

Zij hebben de opleiding al gevolgd

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Veel geleerd, veel aangereikt gekregen en genoeg ruimte om er je eigen ding van te maken".

Mijn grootste eye-opener van deze opleiding was het online coachen. Je hoeft een coachgesprek niet live te voeren om diepgang te krijgen. Er zit een scherm tussen, maar die "verdwijnt" gauw genoeg. Ik voel geen afstand. Ik heb enorm genoten van deze opleiding. Veel geleerd, veel aangereikt gekregen en genoeg ruimte om er je eigen ding van te maken.

- Hilde

Ms. Nameless
Add Your Stars

"Een hele mooie positieve kans om mij verder te ontwikkelen".

Door zelfreflectie bij de SKM-coachopleiding ben ik mij bewust geworden van bepaalde patronen bij mijzelf (met bijbehorende draken….) en ben hiermee aan de slag gegaan.


De Skinnyminds coachopleiding was voor mij hele mooie, positieve kans om mij verder te ontwikkelen. Om iets te doen waar ik echt blij van word: op een positieve, motiverende manier mensen naar hun doelen coachen. Waar nodig met een respectvolle confrontatie, waardoor de coachee alleen maar verder richting haar/zijn doel komt.

- Annemarie

Ms. Nameless
Add Your Stars

Twijfel niet langer maar meld je nu aan en krijg die 600,- stagevergoeding in mindering op de aanschafprijs!

€ 2997,-
€ 2397

Gedrags-coachopleiding Skinnyminds

  • Word een ervaren gedrags-coach met enorm veel praktijkervaring
  • Ontwikkel je in online-, groepscoaching en (eet)gedragsverandering
  • Je ontwikkelt alle coachvaardigheden die je nodig hebt om mensen professioneel en gelijkwaardig te coachen
  • Je leert de psychologie achter gedrag vertalen naar effectieve interventies voor je coachees
  • De coachopleiding bestaat uit online modules (theorie, opdrachten en reflectie), 3 praktijkdagen en praktijkervaring in een eigen coachgroep.
  • Intensieve begeleiding door je supervisor
  • De opleiding is geaccrediteerd op HBO-niveau bij de SNRO
  • Mogelijk als betaald coach bij Skinnyminds aan de slag
  • Tijdelijk €600,- stagevergoeding in mindering op de aanschafprijs!!